Προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας
top of page

Προτάσεις δώρων για τη γιορτή της μητέρας


Την Κυριακή 9 Μαΐου είναι η Γιορτή της Μητέρας και σας έχω ετοιμάσει κάποιες προτάσεις δώρων. Δυστυχώς, λόγω καραντίνας, πολλοί φοβόμαστε να επισκεφτούμε τα φυσικά καταστήματα, να κάνουμε τη βόλτα μας στα μαγαζιά, να χαζέψουμε με την ησυχία μας και να επιλέξουμε ένα όμορφο δώρο για τη μαμά μας!

Δεν πειράζει! Υπάρχει πάντα η εναλλακτική του online shopping. Σας συμβουλεύω όμως να ακολουθήσετε το ρητό "Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" και να κάνετε άμεσα την παραγγελία σας, ώστε να την έχετε πριν την Κυριακή!


Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες ιδέες δώρων, καθώς και τα αγαπημένα μου καταστήματα, με ωραία είδη, γρήγορη παράδοση και πολλές προσφορές!


1. Κόσμημα

Λένε ότι τα κοσμήματα είναι οι καλύτεροι φίλοι της γυναίκας.

Βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια...ότι και αν επιλέξετε να είστε σίγουρες ότι αποτελεί ένα πολύ τρυφερό δώρο και η μανούλα σας θα το εκτιμήσει! Θα το φοράει και θα σας σκέφτεται!

Στο e-shop Kostis Jewellery θα βρείτε πάρα πολλά σχέδια για όλα τα γούστα, αλλά και σχέδια ειδικά για αυτή την ημέρα.

Οι τιμές πολύ προσιτές. Όσο για τα έξοδα αποστολής; Είναι δωρεάν!



2. Ρούχα και αξεσουάρ

Μήπως η μανούλα σας έχει πει ότι θέλει ένα ανοιξιάτικο παλτό; Ή μήπως ξέρετε ότι της λείπει ένα φόρεμα; Ε τότε ήρθε η ώρα να μεριμνήσετε εσείς για αυτό! Κάποιες από τις αγαπημένες μου εταιρίες, όπου θα βρείτε ρούχα και για πιο μεγάλες κυρίες (όχι μόνο στενά και κοντά μπλουζάκια!) είναι:

  • η Celestino: έχει όμορφα ρουχαλάκια, κάποια ποιοτικά και κάποια όχι (πάντα βάζω στα φίλτρα αναζήτησης ότι θέλω να είναι βαμβακερά), εξαιρετικά καλές τιμές και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 40€. Εδώ θα βρείτε ακόμη αξεσουάρ και τσάντες.

  • η Issue Fashion: έχει πολύ προσεγμένα σχέδια που είναι και στην πραγματικότητα ακριβώς όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες. Γενικά έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με ότι έχω αγοράσει από εκεί. Α! και δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 15€!

  • και τελευταία σας άφησα την Zic Zac που την θεωρώ top επιλογή στα ενδύματα για πιο μεγάλες κυρίες. Είναι προσεγμένα και πολύ κομψά. Βέβαια πρέπει να σας πω ότι την συγκεκριμένη εταιρία την προτιμώ πάντα όταν ψάχνω κάποιο καλό φόρεμα για εμένα (για γάμο, βάφτιση κτλ.). Έχει υπέροχα σχέδια, με ωραία εφαρμογή.


Να σας δώσω άλλη μια ιδέα! Μπορείτε να της πάρετε γυαλιά ηλίου...ένα όμορφο και χρήσιμο δώρο! Αλλά το πιο τέλειο είναι ότι θα πάρετε και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και για εσάς, εντελώς δωρεάν! Πως γίνεται αυτό; Υπάρχει προσφορά από το Pervedere με 1+1 δώρο, που δεν πρέπει να την χάσετε!


3. Παπούτσια

Ευκαιρία για ανανέωση! Τώρα μάλιστα που αλλάζει ο καιρός, μαζεύουμε τις μπότες και ξεκινάμε να φοράμε sneakers και πέδιλα, οπότε τι θα λέγατε για ένα νέο σχέδιο σε καλοκαιρινά παπούτσια; Στα παρακάτω e-shops θα βρείτε πολλά όμορφα παπουτσάκια για όλα τα γούστα. Τι θα άρεσε στην μανούλα;

  • Τα Olympic Stores ξεχωρίζουν για την ποικιλία και τις προσφορές τους. Ένα ακόμη θετικό για τις αγορές σας από εδώ είναι ότι έχουν δωρεάν μεταφορικά αλλά και δωρεάν αλλαγή σε περίπτωση που κάτι δεν σας κάνει!

  • Αν ψάχνετε για επώνυμα υποδήματα, τότε ρίξτε μια ματιά στην myshoe που έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμούλες!


4. Καλλυντικά

Τα καλλυντικά ποτέ δεν πάνε χαμένα! Οπότε μήπως να χαρίσετε στην μανούλα σας ένα κουτί γεμάτο με καλλυντικά περιποίησης προσώπου και σώματος; Η καλύτερη επιλογή είναι φυσικά το Cherrybox, οπού μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας κουτί με προϊόντα που θα επιλέξετε! Από την άλλη, στα atticabeauty θα βρείτε δεκάδες προϊόντα περιποίησης, αρώματα, αλλά και προϊόντα υγείας, ενώ πολύ συχνά υπάρχουν και προσφορές σε γνωστά brands.


5. Είδη σπιτιού και Gadgets

Μήπως η μαμά είναι της τεχνολογίας; Ή μήπως της αρέσει να έχει το σπίτι πάντα οργανωμένο και σε τάξη; Στο www.e-kerdos.gr θα βρείτε απίστευτα πραγματάκια που σίγουρα θα την κάνουν ευτυχισμένη...και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές! Μπορείτε να επιλέξετε και άμεσε παράδοση (εντός 48ωρών) εντός Αττικής!


--------------------------------------------------------------------------

Πέρα από το δώρο όμως, να είστε σίγουρες ότι η μαμά σας θα ευχαριστηθεί περισσότερο το να περάσει χρόνο μαζί σας.


Τι θα λέγατε λοιπόν για μια βόλτα στην εξοχή;

Ετοιμάστε αλμυρές και γλυκιές λιχουδιές και απολαύστε τες στη φύση! Περπατήστε, χαρείτε τον ήλιο και κάντε pic-nic. Τα πιτσιρίκια σας μπορούν να τρέξουν και να παίξουν, ενώ εσείς θα περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τη μαμά σας! Θα το ευχαριστηθείτε μικροί και μεγάλοι!


Εναλλακτικά, μήπως κάποιες ώρες διασκέδασης στο σπίτι;

Καλέστε τη μητέρα σας στο σπίτι για να πάρετε το πρωινό σας ή να απολαύσετε ένα brunch. Κρέπες, pancakes, βάφλες ή ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας, σε συνδυασμό με καφεδάκι και λίγο κουτσομπολιό!

Παίξτε, ακούστε μουσική, χορέψτε και διασκεδάστε!

Το μεσημεράκι μαγειρέψτε όλοι μαζί το αγαπημένο της φαγητό. Τα μικρά σας θα το δουν σαν παιχνίδι και η μαμά σας σίγουρα θα χαρεί που περνάει χρόνο με εσάς και τα εγγονάκια της.

Μπορείτε ακόμη να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να περιποιηθείτε παρεούλα το πρόσωπο σας, με μια μάσκα ομορφιάς. Στα Sephora θα βρείτε δεκάδες μάσκες, για όλες τις επιδερμίδες, καθώς και πολλά ακόμη προϊόντα περιποίησης και προσφορούλες που θα λατρέψετε!


Ότι και αν κάνετε, να περάσετε όμορφα!


bottom of page