Παιδικό βιβλίο "Περιπέτειες στο Μακρινό Βασίλειο"
top of page

Παιδικό βιβλίο "Περιπέτειες στο Μακρινό Βασίλειο"

Μανούλες γλυκιές, πήραμε ένα νέο παιδικό βιβλίο, το «Περιπέτειες στο Μακρινό Βασίλειο» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.


Η ιστορία;

Οι τρεις ήρωες του παραμυθιού, η Ελίζα, ο Νικόλας και το σκυλάκι του ο Πότερ, μπλέκουν σε περιπέτειες όταν ανακαλύπτουν στην παραλία ένα μπουκάλι με ένα παράξενο μήνυμα.

Η κακιά Ντάλια παίρνει την Ελίζα στο Μακρινό Βασίλειο και οι φίλοι της επιχειρούν να την σώσουν! Θα συναντήσουν απίστευτα πλάσματα και θα ζήσουν συναρπαστικές περιπέτειες μέχρι να τα καταφέρουν!

Ο Νικόλας και το σκυλάκι του ο Πότερ μας παίρνουν στις περιπέτειες τους...Μαζί τους θα συναντήσουμε απίστευτα πλάσματα μέχρι να καταφέρουμε να σώσουμε την Ελίζα που βρίσκεται στο Μακρινό Βασίλειο.

Ένα παραμύθι με γρήγορη πλοκή και απρόσμενες εξελίξεις, που σε κάνει να ανυπομονείς να διαβάσεις τη συνέχεια!


Το βιβλίο προτείνεται για ηλικίες 5+, παρόλα αυτά πρέπει να σας πω ότι και τα μικρότερα παιδάκια όπως τα δικά μου (3-4 ετών) παρακολουθούν την αφήγηση με χαρά και ανυπομονησία, ενώ χαζεύουν την ωραία εικονογράφηση που τα βάζει 100% στην ιστορία!

Το καλό είναι ότι χωρίζεται σε 7 κεφάλαια (γιατί ολόκληρο το βιβλίο είναι 116 σελίδες!) οπότε μπορείτε να διαβάζετε 1-2 κεφάλαια κάθε βράδυ.

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή Online στα παρακάτω Links:

http://mikk.ro/BcUU

http://mikk.ro/BcUS

bottom of page