"Οι γονείς κάνουν τη διαφορά"
top of page

"Οι γονείς κάνουν τη διαφορά"


Το βιβλίο "Οι γονείς κάνουν τη διαφορά" της κας Καππάτου αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους γονείς. Με απλό και κατανοητό τρόπο, η γνωστή ψυχολόγος-παιδοψυχολόγος εξηγεί και αναλύει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και στάδιο που προηγείται την εφηβείας.

Ξεκινώντας λοιπόν από τη σύλληψη και τον ερχομό του παιδιού, περνάει στην ψυχοκινητική του ανάπτυξη η οποία αναλύεται ανά ηλικία, ώστε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε και τι μας περιμένει!


Στη συνέχεια ασχολείται με κάποια πολύ βασικά θέματα, που προβληματίζουν όλους τους γονείς...Θέματα που αφορούν τη διατροφή, τον ύπνο και πολλές ακόμη καθημερινές συνήθειες του παιδιού.


Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται σε προβλήματα συμπεριφοράς αλλά και σε πολύ συχνά πλέον φαινόμενα όπως είναι ο σχολικός εκφοβισμός, οι μαθησιακές δυσκολίες, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια κ.ά.


Τέλος στο βιβλίο αυτό θα βρείτε συμβουλές για το πως να χειριστείτε καταστάσεις όπως το διαζύγιο ή την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου ώστε το παιδί να επηρεαστεί όσο το δυνατόν λιγότερο.


Η ανάγνωση του βοηθά τους νέους γονείς να γνωρίσουν καλύτερα το παιδί, να το κατανοήσουν βαθύτερα και να μάθουν πως πρέπει να συμπεριφερθούν και πως να αντιμετωπίσουν την κάθε κατάσταση και το κάθε πρόβλημα που πιθανόν να προκύψει.


Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας. Θα το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online στα παρακάτω links:

http://mikk.ro/BhD6

http://mikk.ro/BhD7

bottom of page