Νύχια Φθινόπωρο-Χειμώνας. Όλες οι τάσεις!
top of page

Νύχια Φθινόπωρο-Χειμώνας. Όλες οι τάσεις!

Όπως η μόδα στα ρούχα αλλάζει κάθε χρόνο, έτσι γίνεται και στα νύχια! Εδώ σας έχουμε όλες τις τάσεις για το φθινόπωρο-χειμώνα, για να είστε όμορφες από την κορυφή έως τα νύχια!


Χρώματα


1. Ombre σε όλες τις version!

Το ombre μετά τα μαλλιά έρχεται και στα νύχια και σκοπεύει να δώσει άλλο ύφος στο manicure! Αν θέλετε κάτι διακριτικό, επιλέξτε ombre σε τόνους του ιδίου χρώματος, όπως για παράδειγμα μια διαβάθμιση από γκρι σκούρο σε γκρι ανοιχτό. Αν είστε πιο τολμηρές μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο εντυπωσιακό ombre όπως μια διαβάθμιση από μαύρο σε λευκό!


2. Σκούρα χρώματα

Όλα τα σκούρα χρώματα είναι top. Την τιμητική τους έχουν φέτος το μελιτζανί, το βαθύ πράσινο, το βυσσινί (berry) και το σοκολατί. Παρόλα αυτά το γκρι, το μαύρο και το μπλε παραμένουν σταθερή αξία!


3. Μulticolored

Το multicoloring, δηλαδή πολλά διαφορετικά χρώματα στο manicure, υπάρχει εδώ και καιρό, αν και το συναντάμε κυρίως στις καλοκαιρινές τάσεις. Φέτος όμως συνεχίζεται και το χειμώνα! Κάθε νύχι άλλο χρώμα λοιπόν!

Ίσως την θεωρείτε μια πιο νεανική επιλογή (αν πάτε στην δουλειά με multicolored νυχάκια μπορεί να σας περάσουν και για τρελές!), αν παρόλα αυτά επιλέξετε αυτή την τάση φροντίστε τουλάχιστον να κινηθείτε σε τόνους του ίδιου χρώματος.

4. Παστέλ αποχρώσεις

Τι πιο minimal και σικάτο από τις nude και γενικότερα τις παστέλ αποχρώσεις; Τόσο διαχρονικές και ταυτόχρονα τόσο σικάτες, δείχνουν τα χέρια και τα νύχια σας καθαρά και όμορφα! Επιλέξτε το κλασσικό μπεζ-nude, ένα πολύ ανοιχτό γκρι ή ένα πολύ ανοιχτό γαλάζιο και είστε έτοιμες!


5. Pearly nude

Οι περλέ ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα φωτίσουν το manicure σας και θα σας χαρίσουν στυλ.




Σχέδια


1. Outlines

Μια νέα τάση, είναι τα περιγράμματα στα νύχια! Περιγράμματα από μανό ή από μικρά στρας που μπορούν να εφαρμοστούν είτε σε όλα τα νύχια, είτε επιλεκτικά για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα.


2. Half Moons

Τα γνωστό μισοφέγγαρο που γνωρίζουμε από τις προηγούμενες χρονιές με δεκάδες παραλλαγές στους συνδυασμούς χρωμάτων!


3. Tortoiseshell

Tortoiseshell είναι η γνωστή ταρταρούγα που μέχρι σήμερα μπορεί να την γνωρίζατε μόνο ως χρώμα στα γυαλιά ηλίου και στα αξεσουάρ!

Φέτος έρχεται και στα νύχια και τα κάνει ξεχωριστά! Είτε το εφαρμόσετε σε ολόκληρο το νύχι, είτε ως σχέδιο σε επιλεγμένα σημεία, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και ρετρό!


4. Glitter

Όποιο χρώμα και να επιλέξετε, να θυμάστε ότι το glitter θα δώσει λάμψη και θα κάνει manicure σας πιο εντυπωσιακό.


5. Minimalist Graphics

Εάν τα μονόχρωμα νύχια σας φαίνονται βαρετά, τότε τα minimal σχέδια είναι απαραίτητα για να δώσουν στυλ στο manicure σας.

Γενικά όμως να θυμάστε ότι πλέον τα πολύ φορτωμένα σχέδια δεν είναι η καλύτερη επιλογή, οπότε παραμείνετε σε λιτές γραμμές και safe επιλογές!



6. Lettering & Messages

Φέτος κάνουν την εμφάνιση τους τα γράμματα και οι μικρές λεξούλες στα νύχια! Μήπως ήρθε η ώρα να περάσετε το μήνυμα σας;


7. 3D Nails

Τα τρισδιάστατα σχέδια είναι γεγονός! Λουλούδια, διαμαντάκια ή ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τα οποία προεξέχουν φυσικά από την επιφάνεια των νυχιών!...Πραγματικά πόσο βολικό μπορεί να είναι αυτό;…Όπως και να’χει, σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο τρισδιάστατο διακοσμητικό για τα νύχια μην το παρακάνετε! Ένα-δυο διαμαντάκια είναι αρκετά ώστε το αποτέλεσμα να μην δείχνει υπερβολικό!


bottom of page