Κυριακή στον Ιππικό όμιλο Κουβαρά
top of page

Κυριακή στον Ιππικό όμιλο Κουβαρά

Έχετε επισκεφτεί τον Ιππικό όμιλο Κουβαρά; Εάν όχι, ε τότε ήρθε η ώρα να το κάνετε! Τα παιδιά θα ξετρελαθούν! Εμείς τον ανακαλύψαμε πρόσφατα και πραγματικά ενθουσιαστήκαμε. Αν και οι μικρές μας ήταν λίγο κακόκεφες λόγω μιας μικρής ιωσούλας που τις ταλαιπωρούσε, δεν σταμάτησαν λεπτό να παίζουν και να εξερευνούν τον χώρο.


Στον Ιππικό όμιλο Κουβαρά τα μικρά σας ζουζουνάκια θα παίξουν, θα δουν ζωάκια και θα έρθουν σε επαφή με τη φύση. Πρόκειται για έναν αθλητικό χώρο ιππασίας (σίγουρα θα συναντήσετε ανθρώπους του αθλήματος να προπονούνται) αλλά είναι ταυτόχρονα και ένας χώρος ψυχαγωγίας για δεκάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

O Ιππικός Όμιλος συστεγάζεται με το Κτήμα Χάρις όπου μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας ή να φάτε το φαγητό σας και φυσικά τα παιδιά να παίξουν μέχρι τελικής πτώσης στα φουσκωτά και στα τραμπολίνο…και μάλιστα δωρεάν!

Ωστόσο η ψυχαγωγία των παιδιών δεν σταματά εκεί. Τα παιδιά μπορούν να κάνουν μια μικρή βόλτα με αλογάκι, με τη συνοδεία εκπαιδευτών. Αυτό δεν είναι δωρεάν!

Ακόμη, θα δουν δεκάδες ζωάκια στον μίνι ζωολογικό κήπο του Ιππικού ομίλου, όπως γαϊδουράκια, ελάφια, κατσικάκια, σπάνια είδη πτηνών και πουλερικών και φυσικά τα υπέροχα λάμα. Εμείς πάντως ξετρελαθήκαμε με την ζέβρα!


Όπως και να’χει, σίγουρα μια μικρή βόλτα στον χώρο των ζώων είναι κάτι που αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.

Επιλέξτε ένα Σάββατο ή μια Κυριακή με καλό καιρό για να εκδράμετε! Υπολογίστε ότι θα ξοδέψετε ένα 3ωρο-4ωρο στον Ιππικό όμιλο, για βόλτα, καφεδάκι ή φαγητό, διασκέδαση και παιχνίδι.


Μην παραλείψετε να βγάλετε πολλές φωτογραφίες…αν και είναι σίγουρο ότι θα το κάνετε από μόνοι σας μόλις δείτε τον ενθουσιασμό στις φατσούλες των παιδιών σας!

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Ιππικού ομίλου www.ippikosomiloskouvara.com

bottom of page