Εσπαντρίγιες: το must-have παπούτσι της άνοιξης
top of page

Εσπαντρίγιες: το must-have παπούτσι της άνοιξης


Θυμάσαι τις εσπαντρίγιες που φορούσες όταν ήσουν μικρή; Ναι, εδώ και δύο χρόνια έχουν ξαναέρθει την μόδα και σίγουρα θα γίνουν και τα δικά σου αγαπημένα παπούτσια, αν δεν έχουν ήδη γίνει!

Οι εσπαντρίγιες είναι και πάλι εδώ, αυτή τη φορά όμως με δεκάδες εκδοχές και αποτελούν το ιδανικό παπούτσι για την άνοιξη (μην σου πω και το καλοκαίρι!).



Σίγουρα πλέον υπάρχουν πολλές επιλογές σε σχέδια και χρώματα: flat, πλατφόρμες ή flatforms (με επίπεδη δηλαδή σόλα αλλά λίγο πιο ψηλή, οι οποίες μάλιστα είναι top επιλογή γιατί χαρίζουν ύψος και είναι ταυτόχρονα άνετες), με κορδόνια ή με λουράκι, peep toe ή κλειστές.


Φέτος έχουν την τιμητική τους και τα lace up ζευγάρια, που μπορείς να εμπιστευθείς ακόμη και για μία βραδινή casual εμφάνιση.

Γενικά έχεις άπειρες επιλογές, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να επιλέξεις τις εσπαντρίγιες που ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ σου!




Γιατί να τις προτιμήσεις;

- Οι flat εσπαντρίγιες είναι τόσο μα τόσο άνετες , ενώ οι πλατφόρμες/flatforms δίνουν extra ύψος.

- Όποιες και αν επιλέξεις, συνδυάζονται με τα πάντα και χαρίζουν στυλ.

- Μπορείς λοιπόν να τις φοράς όλη μέρα και σε κάθε περίσταση. Θες να πας στην δουλειά ή μήπως μια βόλτα; Φόρεσε τις εσπαντρίγιες σου, συνδύασε τες με τα κατάλληλα ρούχα και είσαι έτοιμη!



Στιλιστικές ιδέες για να τις συνδυάσεις


Οι εσπαντρίγιες είναι ένα παπούτσι που μπορεί να φορεθεί όλη μέρα. Είτε πρόκειται να πας μια βόλτα για καφέ, είτε να πας στην δουλειά μπορείς να τις φορέσεις και να είσαι εντυπωσιακή και κομψή.

Ταιριάζουν απόλυτα με ένα πιο χαλαρό styling, κυρίως με denim κομμάτια, με αέρινα πρωινά φορέματα και φούστες ή με σορτσάκια! Φυσικά μπορείς να τις συνδυάσεις με υφασμάτινα cropped παντελόνια και ολόσωμες φόρμες σε στενή ή φαρδιά γραμμή.


Μην τις φορέσεις στο γραφείο εάν υπάρχει αυστηρό dress code ή γενικότερα εάν η δουλειά σου απαιτεί να φοράς ταγέρ και να ακολουθείς ένα πιο κλασσικό στυλ ντυσίματος. Οι εσπαντρίγιες δεν είναι για επίσημες καταστάσεις, οπότε δεν πρόκειται να τις βάλεις σε γάμους και βαπτίσεις, με το καλό σου φόρεμα!

Θα τις ευχαριστηθείς όμως στην καθημερινότητα σου, στις βόλτες σου, στις εκδρομούλες και στις διακοπές σου και θα νιώθεις άνετη, χαλαρή και στιλάτη!







bottom of page