Βιολογικά Καλλυντικά με βάση το Ελαιόλαδο από την Kalliston-Olive
top of page

Βιολογικά Καλλυντικά με βάση το Ελαιόλαδο από την Kalliston-Olive


Κορίτσια μου πριν λίγες ημέρες η Kalliston - Olive μου έστειλε ένα δεματάκι με κάποια προϊόντα της για να τα δοκιμάσω. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία βιολογικών καλλυντικών με βάση το ελαιόλαδο και άλλα φυσικά συστατικά όπως ρόδι, αβοκάντο, argan, μαστίχα κ.ά.! Εδώ και 15 περίπου χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα αυτό και μάλιστα έχει και εξαγωγικό χαρακτήρα, αφού εξάγει τα προϊόντα της σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Αμερική! Μπράβο της!


Η αγάπη μου για τις ελληνικές εταιρίες και τα βιολογικά προϊόντα είναι μεγάλη, οπότε καταλαβαίνετε ότι η χαρά μου που θα δοκίμαζα τα προϊόντα αυτά ήταν διπλή! Πάμε να δούμε ένα-ένα τα καλλυντικά που δοκίμασα;



- Σαμπουάν ιδανικό για συχνή χρήση. Καθαρίζει τα μαλλιά, απομακρύνοντας ρύπους και προϊόντα styling. Περιέχει εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ροδιού, που ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών και τους χαρίζουν υγιή όψη. Ακόμη, προβιταμίνη Β5 και χυμό αλόης, συστατικά που βοηθούν την τρίχα να διατηρεί την απαραίτητη υγρασία. Δεν ξηραίνει το δέρμα, δεν περιέχει parabens, mineral oil ή άλλες βλαβερές ουσίες. Έχει πραγματικά ωραίο άρωμα, διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Χρησιμοποιείται σε καλά βρεγμένα μαλλιά (μια μικρή ποσότητα αρκεί για να κάνει αρκετό αφρό), κάνοντας απαλό μασάζ σε όλο το κεφάλι. Ξεβγάζετε με άφθονο χλιαρό νερό και είστε έτοιμη!


- Αναζωογονητικό αφρόλουτρο με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ρόδι. Τι να πρωτοπώ για το συγκεκριμένο προϊόν; Το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις το παρέλαβα ήταν το μυρίσω…το άρωμα μου είναι τέλειο! Πέρα από το ότι καθαρίζει καλά την επιδερμίδα, χωρίς να την ξηραίνει ή να αφήνει αίσθημα «τραβήγματος», την προστατεύει από ερεθισμούς. Το χρησιμοποιούμε οικογενειακώς (ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την υπέροχη αίσθηση που αφήνει) αλλά βλέπω τα πιτσιρίκια μου να το τελειώνουν γρήγορα!


- Αποσμητικός κρύσταλλος: Ένα φυσικό προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιείτε αντί των συμβατικών αποσμητικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Δεν περιέχει χημικές ουσίες και έτσι είναι άκρως φιλικό για την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης. Επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και δεν φράζει τους πόρους. Στην αρχή ήμουν διστακτική με το συγκεκριμένο προϊόν. Πίστευα ότι δεν θα μπορεί να σε κρατήσει προστατευμένη και μοσχομυρωδάτη όλη μέρα….Αλλά έκανα μεγάλο λάθος γιατί τελικά τα καταφέρνει μια χαρά! Εννοείται ότι είναι δερματολογικά ελεγμένο, περιττό να στο πω! Χρησιμοποιείται καθημερινά ως εξής: Τον βρέχετε και μετά εφαρμόζετε. Περιμένετε λίγο να στεγνώσει πριν κλείσετε το καπάκι του.

Σε ευχαριστώ Kalliston - Olive για την χαρά που μου έδωσες να γνωρίσω τα προϊόντα σου. Είναι υπέροχα!


Μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα της στο http://www.kalliston-olive.gr/index.php. Αλλά μην σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας…φροντίστε και για το έτερον ήμισυ με την ανδρική σειρά περιποίησης (νομίζω ότι είναι τα επόμενα που θα παραγγείλω).

bottom of page