Ανοιξιάτικα νυχάκια! Trends 2022, tips για γερά νύχια και αγαπημένα προϊόντα
top of page

Ανοιξιάτικα νυχάκια! Trends 2022, tips για γερά νύχια και αγαπημένα προϊόντα

Επιτέλους ήρθε η άνοιξη! Ώρα να ανανεώσουμε το manicure μας, να ενημερωθούμε για τα trends της φετινής χρονιάς, αλλά και να μάθουμε κάποια κολπάκια για να έχουμε πάντα γερά νύχια! Φυσικά θα σας δείξουμε και τα αγαπημένα μας προϊόντα ενδυνάμωσης νυχιών, καθώς και τα βερνίκια που επιλέξαμε για αυτή την εποχή!



Manicure Trends

Η άνοιξη προστάζει νύχια σε φωτεινές αποχρώσεις, σχέδια με λουλούδια αλλά και τολμηρούς συνδυασμούς χρωμάτων!


Οι παλ και παστέλ αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους, όπως πάντα! Απαλό ροζ, baby blue, μπεζ, ροδακινί, λιλά, συνδυάζονται άψογα με σχέδια, γραμμές ή άλλα χρώματα. Φυσικά δεν λείπουν οι nude αποχρώσεις που χαρίζουν ένα πολύ σικάτο και διακριτικό αποτέλεσμα!

Το γαλλικό μανικιούρ παραμένει κορυφαία τάση, αλλά με μια μικρή ανοιξιάτικη πινελιά! Ποια είναι αυτή; Οι άκρες των νυχιών αντί να είναι λευκές μπορούν να είναι σε κάποιο άλλο παλ ή πιο έντονο χρώμα. Αυτό θα δώσει μια πιο παιχνιδιάρικη όψη στο μανικιούρ σου


Αν παρόλα αυτά είσαι από τις πιο τολμηρές ή σου αρέσουν τα πιο έντονα χρώματα, τότε επέλεξε φούξια, κίτρινο ή μπλε σε όλους του τους τόνους. Μια ακόμη κορυφαία επιλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022, είναι τα πολύχρωμα floral σχέδια που θα δώσουν άλλη διάσταση στο μανικιούρ σου.


Εσείς ποια βερνίκια νυχιών επιλέγετε για αυτή την εποχή;



Tips για γερά νύχια

Πολλές φορές τα νύχια μας είναι εύθραυστα, σπάνε και ξεφλουδίζουν. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην κακή διατροφή, τον λάθος τρόπο λιμαρίσματος, αλλά και τα συνεχόμενα μανικιούρ.


Σήμερα λοιπόν σου έχουμε κάποια tips για να διατηρείς τα νύχια σου γερά και δυνατά και να αποφύγεις τις φθορές!

- Φόρα γάντια όταν πλένεις τα πιάτα ή κάνεις δουλειές, ώστε να προστατεύσεις τα νύχια σου από τα απορρυπαντικά.

- Μην χρησιμοποιείς τα νύχια σου για να ανοίξεις καπάκια ή να ξύσεις κάτι σκληρό, γιατί τα φθείρεις και τα ταλαιπωρείς αφάνταστα!

- Πρόσεξε τη διατροφή σου, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην υγεία των νυχιών σου! Κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε ψευδάργυρο, ασβέστιο, πρωτεΐνες και βιταμίνες Α, Ε και C, όπως σολομό, τόνο, καρύδια, αυγό, κοτόπουλο, καρότο, γιαούρτι κ.α. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα πρόσθεσε στη ζωή σου το υγρό πόσιμο κολλαγόνο ή ιπποφαές.

- Για το μανικιούρ σου: Προτίμησε χάρτινες ή γυάλινες λίμες και απέφυγε τις σιδερένιες που καταπονούν και ραγίζουν τα νύχια. Πριν εφαρμόσεις το βερνίκι να περνάς πάντα μια βάση (κατά προτίμηση ενισχυμένη με βιταμίνες), ενώ αν παρατηρήσεις ότι τα νύχια σου είναι κίτρινα, σπάνε ή ξεφλουδίζουν, χρειάζονται άμεση ενυδάτωση. Προμηθεύσου λοιπόν ειδικά λαδάκια ή κρέμες που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην προστασία τους. Παρακάτω θα βρεις τα δικά μας αγαπημένα!


Τα αγαπημένα μας προϊόντα νυχιών


Για προστασία από τις φθορές και ενυδάτωση

-Το λαδάκι της Gabriella Salvete, Nail Care Nail & Cuticle Caring Oil, φροντίζει για την προστασία των νυχιών, αλλά και την ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από αυτά.

- Από την ίδια εταιρία έχουμε ξεχωρίσει το Nail Care White & Hard, μια βάση για υγιή και γερά νύχια που το πέρασμα της αφήνει ένα καθαρό ημιδιάφανο προς λευκό χρώμα. Εντυπωσιακό!

- Ακόμη, το Sally Hansen Hard As Nails Hardener, ένα διάφανο ενδυναμωτικό και ενισχυτικό βερνίκι νυχιών που η συχνή του χρήση κάνει θαύματα!


Για να δημιουργήσουμε το ανοιξιάτικο μανικιούρ μας

- Το βερνίκι Rimmel London 60 Seconds Super Shine, σε μια απαλή ροζ απόχρωση, την Lose your lingerie. Απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, ενώ στεγνώνει αμέσως.

- Το Revlon Colorstay™ Gel Envy, σε μια φανταστική μπεζ-ροζ απόχρωση (Perfect Hair) που φοριέται άνοιξη και φθινόπωρο

- Αν αγαπάς τα πιο έντονα ροζ, τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Rimmel London Super Gel STEP1, στην απόχρωση 023 Grape Sorbet.

- Ακόμη, το βερνίκι Max Factor Masterpiece Xpress Quick Dry που στεγνώνει μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Εμείς επιλέξαμε την απόχρωση Berry Cute που είναι διαχρονική και τέλεια για όλες τις εποχές!



Και τέλος...

Σας αρέσουν οι σπιτικές συνταγές ομορφιάς; Θέλετε να φτιάξετε τις πιο τέλειες μάσκες νυχιών, με λίγα μόλις υλικά που έχετε στο σπίτι και να περιποιηθείτε τα νύχια σας;

Σας έχουμε d.i.y μάσκες για κιτρινισμένα νύχια, για αδύναμα ή ταλαιπωρημένα, αλλά και μάσκες νυχιών που θα σας χαρίσουν άμεση θρέψη και ενυδάτωση, θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη των νυχιών και θα χαρίσουν λάμψη.


bottom of page